Ez van –  Blog –  Tudatmódosítók –  Salátástál –  Terápia –  Sorskönyv nélkül –  Olvasókönyv –  Képmutatás –  Kijárat...

Mottó, egyúttal felhívás az Olvasóhoz:
         „Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy.”
   –   Ez bármire igaz.

Birtalan Balázs naplója

Birtalan Balázs Örülök, ha blogomat – ahogy nevezni szoktam: „napi rendes és rendetlen agymenéseimet” – nemcsak olvasással, de megjegyzéseiddel is megtiszteled. Mivel korántsem gondolom, hogy elértem volna a személyiségfejlődés csúcsára, kifejezetten szükségem van mind elismerésekre, mind építő kritikákra. Az ún. kommentezés során választhatsz: gondolataidat megoszthatod velem saját neved aláírásával, vagy – a netes hagyományoknek megfelelően – valamilyen nick-et használva, illetve írhatsz anonim módon. A döntés a tied; előrebocsátom azonban, hogy a névtelen mocskolódásról és észosztásról elég markáns a véleményem. Ha a bírálatnak ezt a módját választod, ne háborodj föl utólag, ha e véleményemnek a konkrét helyzetben is hangot adok. Emellett alapelvem, hogy nem törlök kommentet akkor sem, ha tartalma és stílusa látványosan távol esik a számomra egyébként elfogadhatótól. Kivétel a spam és a flood – annak érthető okból nem kegyelmezek. (2005)

péntek, május 18, 2007
11:15
 
Gyurcsány, Jézus, Semjén és a MOSZAD


Kicsit gondban voltam, miről is blogoljak. A keddi saját hipnózisélményemről? Esetleg megint Izmaelről? Arról, hogy a fogyókúrám miatt másfél hónapja vásárolt új nadrágra Laci ma azt mondta, hogy szarul áll rajtam (lötyög)? A metrón ma reggel látott cukrosbácsiról, meg arról, hogy teljesen antizsiráfosan beszóltam neki?

Szerencsére segítségemre jött egy levélíró, aki azzal kezdte sorait, hogy kéri levelének „feltétlen titokban tartását”. Ezt a levelet másolom most be ide teljes terjedelmében, Isten nevének dicséretére és dicsőségére, mindannyiunk és az egész Anyaszentegyház javára.


Kedves Birtalan Balázs!

Levelem szigorúan személyes, és semmiképpen sem publikus. Így kérem annak feltétlen titokban tartását.

Magam keresztyén vagyok néhány esztendeje. A Semjén Zsolt és Ön között feszülő nézeteltérést illetve ejtenék néhány szót.

A Jézus Krisztus Tiltotta minden követőjét attól, hogy a keresztyén erkölcsöket eröltesse. Különösen Tiltott minket attól, hogy ezen erkölcsi törvények közül, amelyek ránk, keresztyénekre vonatkoznak, bármit is a világi törvénykezésbe átültessünk. Azt Tanította: ha van hatalmad, le is mondhatsz róla. A keresztyénség egészében véve szabad választás.

Nem helyeslem én sem, ha a homoszexualitást bármi módon korlátozni kívánják, bármiféle törvényt ratifikálva annak korlátozására, hacsak nem lép túl a Jézus Krisztus Tanította korlátokon, aminek fejtegetésébe most nem mennék bele, annak összetett volta és terjedelme miatt. Természetes számomra, hogy az aktív homoszexuálisoknak éppúgy van becsülete és tisztessége, mint azoknak, akik házasságon kívül élnek nemi életet. Ugyanis mindkettő halálos bűn, mert házasságtörés mindkettő. (Az inaktív homoszexualitás pedig nem nagyobb bűn, mint az inaktív heteroszexualitás.) Ugyanakkor egy keresztyén nem lehet sem magyar, sem bolgár, román, palesztin vagy szerb, nem lehet zsidó, arab vagy afrikai, kínai, homoszexuális, Fideszes vagy MSZP-s stb., hanem keresztyén. Ez az, ami megkülönbözteti a többi embertől: Isten Lelke, és a Mindenhatóval való Közvetlen Kapcsolat. Ha valaki keresztyénként mégis politikai párt tagja, sosem helyezheti saját pártja érdekeit semmiben sem a Jézus Krisztus-Adta Törvényi Kötelezettségek és Követelmények elé vagy fölé.

Szeretném - a kritika mellett - védelmembe is venni Semjén Zsoltot és a Fidesz politikusait két okból. Ami Semjén Zsoltot illeti, védelmembe venni főképpen azért, mert Benne is Az a Jézus Krisztus Él, mégpedig Tevékenyen, Aki bennünk Vett Lakozást. Ez nem embernek, hanem Istennek volt a Döntése, így eképpen is kell tisztelnünk, mint Isten Döntését. Először is azt kell keresnünk Benne is, ami minket összeköt, nem pedig azokat, amik szétválasztanak, mert Leíratta Jézus, hogy "legyetek békében egymással". Ez a Törvény.

A másik ok, ami miatt feltétlenül védelmembe kell vennem a Semjén Zsoltot és a Fideszt, azok a dolgok, amikről a média semmit nem szól, és emiatt az SZDSZ és az MSZP rendkívüli módon vissza is él a helyzettel.

Én nyomozással foglalkoztam korábban - most sem ritka -, ami emberölések, robbantásos cselekmények, nemzetközi állami terrorizmus és különféle maffiacselekmények felderítését foglalta magában, minél fogva (részben emiatt) sok mindenhez hozzáfértem:

Azok az erők, amiket a Magyar Szocialista Párt és annak vezetője, Gyurcsány Ferenc támogat, illetve amelyektől a megrendeléseket és az elvtársi csókokat átveszi, rendkívül súlyos következményekkel jár és fog járni, és nemcsak Magyarországra. Az MSZP most is olyan szépen össze van gyógyulva az orosz állami terrorizmussal, az FSZB-vel (korábban KGB-nek nevezték), valamint az izraeli központú Moszaddal, hogy meg lehetne róluk formázni egy háromfejű vörös, nagy parázna, titokzatos szörnyeteg szobrát. Amire most gondolok, azok rendkívül súlyos, nemi bűncselekmények keresztyének és nem keresztyének ellen, valamint rendkívül súlyos bűncselekmények a vallásszabadság és ennél sokkal többel szemben. Ezeknek nagyrészben moszkvai és jeruzsálemi háttere és indíttatása van. Mindezek párosulnak azzal az ideológiával és célokkal, amelyek realizálódása nemcsak a keresztyének ellen elkövetett legsúlyosabb bűncselekményekben, hanem meghatározott territoriális célok érdekében történnek, amelyeknek semmi köze nincsen bármiféle földi, pláne Mennyei Törvényekhez, a Jelenések Könyvéhez és a Sátánhoz viszont annál inkább. Ezen súlyos cselekmények azok, amelyekkel többek között az oroszok és a zsidók szüntelen kilincselve keresik meg a Fideszt és a KDNP-t, hogy támogassa ezeket ilyen és olyan juttatások fejében, amik - mondom mégegyszer - keresztyének és a keresztyénség, tehát Személyesen a Jézus Krisztus ellen irányulnak. Valamennyiünk ellen. Orbán Viktor és Semjén Zsolt megtagadják, így tekintélyes részben, ennek okán pártjuk ugyancsak megtagadják azoknak az állami gaztetteknek a támogatását, amikről most konkrétan szólok. Higgye el, hogy ez nem csekély dolog. Én ismerem a politikai berkeket és közegeket, és tudom, hogy egy politikust irdatlan könnyű levenni a lábáról, megvesztegetni és igazi hóhérként felhasználni az egész bolygó ellen is, ha komolyabb pénz, anyagi javak és/vagy állami háttér a megrendelő/követelő. Ezért fölöttébb értékelnünk kell, hogy a Fidesz és Orbán Viktor nem hajlandó lefeküdni sem az orosz KGB-nek, sem az izraeli Moszadnak ezen vérforraló gaztetteknek a támogatásában.

Ha tudja, hogy miket fednek a látszatrendszer mélyebb rétegeiben azok a kifejezések, hogy "villanyszámla" vagy "összegzés", és hallott a fizikai eredményekről, akkor érti, miről beszélek.

Kívánom és imádkozom a Jézus Krisztushoz, hogy találja meg a Semjén Zsolttal a közös hangot és a Jézus Krisztusban azt a békességet és testvériséget, amelyet Egyedül Isten Adhat Meg, hogy a keresztyénség közös ügyén fáradozzunk, ne pedig a titokzatos vörös fenevadnak, illetőleg az SZDSZ-nek kimondott keresztyén- és Krisztusgyűlöletéhez és propagandájához asszisztáljunk, miközben akarva és akaratlan is - közöttünk lévő konfliktusok esetén - az MSZP-nek, a KGB-nek és a Moszadnak a történelmi súlyú gaztetteihez nyújtunk segédkezet. Ne ezt tegyük, mert tegyék ezeket az ördögök. Hogy ők ragadjanak bent Babilonban. Mi viszont kövessük Jézust, Aki minket Elhívott Istentől.

Atyánknak és a Jézus Krisztusnak legyen örök dicsőség.

Szeretettel egy tájékozott keresztyén.


Remélem, a fenti tanulmány mindenkinek lelki és szellemi épülésére szolgált.

Címkék: , , ,


Hozzászólások:


Kár, hogy bezárják a Lipótot, ez az ember szabadon járkál, pedig ott lenne a helye...Agyrém, újabb összeesküvés-elmélet...Ugye ez csak egy paródia? Bárcsak... Bár husband szerint az sg.hu fóruma tele van ilyenekkel...

Eszter.Balázs, nem kívánok ítélkezni, még csak nem is állítok, csupán fű alatt kérdezek: nem aggályos föltenni a bolgra egy levelet, amiről írója nyomatékosította, hogy csak neked írta?(Helyesen: blogra. Elnézést.)Ez a kérdés számomra azt sugallja, hogy magát a levelet nem olvastad el. Ha elolvastad volna, akkor láttad volna, hogy egyetlen(!) személyes vonatkozás sincs benne: nem hogy név, de még egy kóbor gondolat, ötlet, kétely, szrongás -- semmi. Csak az észosztással elegy zsidózás.

Nem, egyáltalán nem tartom aggályosnak, hogy a nyilvánosság előtt legyen (ismételten) lebuktatva egy összeesküvés-elmélet, amely többek között azzal akarja biztosítani a saját továbbélését, hogy "nyomatékosan" személyesnek hazudja magát.

Aggályosnak azt tartottam volna, ha ezt nem blogolom le.Eltérnek az álláspontjaink. A te álláspontodat elfogadva, ismertetném a magamét.

1) Egy (magán)közlést nem az tesz publikálhatóvá, hogy tartalmából nem lehet ráismerni a szerzőjére, hanem hogy a szerző jóváhagyja-e a publikációt.
2) A levél stílusa nekem nem a lebuktatni való összeesküvés-elméletet juttatja eszembe, hanem a kóros elmeállapotot, viszont a kóros elmeállapotúaknak is vannak jogaik. Ha akárki megkér, hogy a levelét ne publikáljam, én nem publikálom, bármennyire vérforraló is a tartalma.Én is tudomásul veszem, hogy eltérőek az álláspontjaink. Mindenesetre hozzátestzem, hogy személyhez fűződő joga szerintem per definitionem csak személynek lehet. A személyt többek között arról lehet megismerni, hogy neve van (netes közegben minimálisan: nickneve).

Egy névtelen mocskolódó véleményem szerint nem tekintendő személynek. Mi több, úgy gondolom, hogy a névtelen levél puszta műfaja rákos daganat az emberi kapcsolatok és kommunikáció testében, amely semmilyen tiszteletre és könyörületre nem tarthat igényt.

Ez alól minőségileg kivételt jelent az én rendszeremben a valóban személyes tartalmú, anonim segélykérés. Mint ahogy különbség van egy telefonos lelkisegély szolgálathoz befutó névtelen krízishívás, valamint az ugyanoda befutó, ugyancsak névtelen bombafenyegetés között.

Úgy gondolom, hogy ha betű szerint ragaszkodunk a "magánközlés védelme" elvhez, akkor pontosan ezen elv szelleme sérül. (Mint ez általában minden olyan elvre igaz, amelyhez betű szerint ragaszkodnak.)Bocs, az számomra nem derült ki, hogy a levelet eleve névtelenül kaptad.Mért nem derült ki? Ott volt az aláírás, olvashattad te is: "egy tájékozott keresztyén".

Feltételezted rólam (de komolyan?), hogy egy explicite bizalmas közlésnek szánt, névvel ellátott levelet kirakok a blogomba? :-(( Ez elszomorít.Ne szomorodj el. Valószínűleg engem zavart meg a májusi hőség. Elnézést a felületességemért.jajjjjjjjjjjjjjj, Istenem.....erzsebetkocsis@citromail.huHa hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Azt még a hülye is tudja, hogy Izrael palesztinába vetített pornófilmeket, hogy ezzel kompromittálja a palesztinokat. Ha ez máshol történik, népfelkelés lett volna belőle. De ott, Izraelben szokásos, hogy a paráznaságot halálbüntetéssel büntető iszlamistáknak ugyanez a bűnöző, gengszter söpredék vetít pornófilmeket, hogy a palesztin ifjak és gyerekek is a perverz zsidókon gárgyuljanak meg. Ha ti nem tudjátok, hogy a világ pornográfiájának és a szex- és emberkereskedelem zöme Izraelből, Oroszroszágból és Japánból árad, akkor azért nem tudjátok, mert Magyarországon veszitek az észt, nem a nyugati és az arab médiát bujjátok.

Másrészt nem lehetsz valami nagy vallásos, hogy egyik pillanatban még véded a levélírót, aztán meg nekiesel, mert az első faragatlan provokátor fuvallata elsodor. Talán a Capella, meg a tv2 helyett rendőrökkel kellene beszélgetni, vagy az arab médiát kellene kutatni, akkor tudnád, hogy mi a valós helyzet, és hogy a zsidók úgy úsznak a pedofilíában, meg a szexrabszolgaságban, mint a döglött légy a tejben. Gyurcsány, SZDSZ, Moszad, KGB? Ezeket csak a tanulatlan bunkók, meg az elmebetegek nem tudják. Ezzel van tele az Internet. Belőled sem lesz üdvharcos. Te nem keresztény vagy, hanem gyakorló homoszexuális vagy.

A most következő ügyben sem tett feljelentést senki. Kőrösi Imre országgyűlési képviselő volt. Most a riportalanya - egy volt képviselő - beszél a Duna mellett állva :

" Látja azt a két moslék, magas, oda nem való épületet. Azt is valami zsidó-kompánia építi, a mi bőrünkön. Aztán megmutatja a Flottilla makettjét. Nézze csak meg, mi fog épülni itt, amikor kizavarják a Magyar Honvédséget erről az „építési telekről”. Az El-Al, a Moszad csúcsa épít egy tízemeletes toronyházat és egy olyan kikötőt, amely határkikötőként szerepel, és a teherszállító hajókat fogja vámolni, Magyarországon. Tehát nem Izráelben, hanem nálunk vámszabadterületet izraeli tulajdonban lévő gengszterek fognak üzemeltetni, ezáltal természetesen belekeverik a magyarokat a szokásos fegyver- és kábítószer ügyleteikbe, valamint a terrorizmus szörnyű utcájába. Mert az nem kétséges, hogy a világégések központja és egyetlen kiváltó oka maga a terrorista állam, Izráel. (...) Azt ne gondolja senki, hogy a terroristák azok olyan bujkáló emberek, akiket nem lehet megtalálni. Mert, hogy Afganisztánban, meg Irakban, meg mindenütt, ahova a cionisták elmennek pusztítani, ott terrorizmus keletkezik, az még a mesekönyveknek is primitív hamisítás. Nézzük meg, hogy is néz ki ma ez a világ, és hogy kell üldözni a terroristákat? Előttem van egy földgömb, és ölemben a kis unokám. Nézzük a földgömböt és nézzük, hogy is néz ki szülőhelyünk, Ballószög. Beütjük a nevet és nem egészen 5 másodperc múlva Londonból Ballószögig vezet az utunk. Ott látjuk a tanyákat, még azt is látjuk, hogy áll még az én szülőházam is a Formándi dűlőben, de látni a Péliék tanyáját, sőt még azt is, hogy milyen autó áll az udvaron. Ez nem egy fantasztikus regény, hanem a mai valóság. Na, akkor nézzük meg Afganisztánt. Hölgyeim, uraim, nem egészen 6 másodperc múlva előttünk Afganisztán és a kém-műholdakról fényképezett anyag immáron alakhelyesen megjelenik előttünk. Láthatók az 1 méter széles csapások, a hágók és pillanat-felvételként a legelő csordák, a házak, még az is, hogy honnan vannak fényképezve. Lehet látni a mák-erdőket, ahol is a cionisták a világot elárasztó ópiumot állítják elő, állítólag minden ellenőrzés nélkül. Itt nem lehetne megtalálni a bin-Laden-féle csapatot? A 40 centis tereptárgy teljes egészében kielemezhető, sőt ha valaki az orcáját az ég felé fordítja, akkor még a számítógép azt is lerajzolja, milyen sűrű a bajusza. Ezek után természetesen hiába keresik a terroristákat, mert azok úgy elbújtak, hogy a földön senki nem találja meg őket. Innen van az a hasonlat, ami valószínű, a magyar átalakulásra is jellemző. Valószínű annyira keresik a terroristákat, mint a magyar állam az elrabolt, vagy más néven elprivatizált nemzeti vagyont. Hogyan is találnák meg, hiszen akiknek keresni kellene, ők adták el. Csak nem olyan hülye, hogy megtalálja magát. És ne beszéljünk talányokban, azt állíthatjuk, hogy ma azért nem eredményes a harc a terrorizmus ellen, mert azt Tel Avivból, Jeruzsálemből és a zsinagógákból irányítják. Viszont létrehoztak olyan álságos helyzetet, hogy már mindenki gyanús, hisz’ a sajtó gyakorlatilag cionista befolyás alatt áll az egész világon és keresik azt, amit maguk hoztak létre."

Van még. Na még egy részt:
"De nézzük meg Magyarországon a célpontokat a közeljövőben. Ha valaki belép a Ferihegyi repülőtérre, mindjárt a kezébe nyomnak egy prospektust, amelyet az AUTÓKER bocsát a rendelkezésükre, az ide tévedőknek. Tehát: a Cézár Ház, a Cleopátra Ház, a Király Udvar, a Léda Ház, a Római Kert, Heléna Ház, Szinyei Merse Ház, Gozsdu Udvar, Marina Mart vagy éppen a hírneves, világelső szálló, a Gresham Palota. Valószínű, hogy Magyarországon nem a metróban fognak robbantani, hanem valami nagyberuházó által épített vacak fog a levegőbe repülni. De nézzük meg, mi is ez az AUTÓKER Holding. Idézem Antall Józsefet: Amikor az AUTÓKER ügyében interpellációra készültem és megtettem a büntetőfeljelentésemet, a magyar miniszterelnök az alábbiakkal fogadott: „Megbolondultál, Imrém! Belekötni a Staasiba meg a Moszadba! Ki a fene fog téged megvédeni?!”
Ha ezt valaki kétli, hogy így volt, akkor felhatalmazom, hogy a miniszterelnöki szobában lehallgatott helyen elhangzottakat hozza napvilágra. Egyébként ennek egy parlamenti képviselő, aki sváb származású volt, az MDF frakcióból, tanúja volt. „Mit gondolsz te – mondta a miniszterelnök -, ki fogják fizetni a vételárat ezek a szemetek? Hiába teszel följelentést, abból sem lesz semmi!”
Kérem tisztelettel, ezt egy magyar miniszterelnök, egy magyar parlamenti képviselőnek mondta el, és azt hiszem, hitelesen jegyeztem le, miután nekem szólt. Természetesen a vételárat nem fizették ki. Mai áron ez legföljebb 30 milliárd forint, tehát elenyésző! És most fogóddzanak meg, a cégjegyzék tanúsága szerint, mielőtt még esedékes lett volna a vételár kifizetése, a menedzsment végelszámolást kezdeményezett és különböző 3 milliós Kft.-kbe kimenekítette az összes vagyont! A bűncselekmények kapcsán a rendőrség kénytelen volt nyomozni, aztán ott is megtalálták az egyetlen egy megoldást, titkosították az egész eljárást. Néhány embert ebben az ügyben agyonlőttek, megvertek, volt benne több csete-paté, de természetesen a vagyon szőrén-szálán eltűnt. Illetve nem tűnt el, hanem megkerülte félig a Földet, ahogy azt a térképen láttuk. Elvándorolt Izraelbe és onnan, mint pénzügyi befektetés visszakerült a saját pénzünk, a saját vagyonunk és máris lehetünk rabszolgák a saját Hazánkban."

Elég lesz, vagy idézzek egy Új Magyar Lexikonra valót?

Olvassatok Szeszákot, a Kozenkai Jenő kémelhárítót, ha más nyelven nem beszéltek, legalább magyarul olvassatok.

Melyik Isten engedélyezte a homoszexuális tüntetéseket? Melyik egyház tanít ilyesmit? Izraelen kívül szerintem egy sem, sehol. Iránban, Indiában, Palesztínában megköveznének, de még az oroszoknál is tiltva van.

Bocs, ha hosszan idéztem.
Szajkó


Megjegyzés küldése

<< Vissza


Címkék:

5K, Add tovább, Agymenés, Apa, Brühühü, EMK, Emlék, Életkor, Felmutatható, Film, Gasztro, Halál, Humor, Húbazmeg, Hüjeblogger, Jog, Kapcsolatok, Kisebbség, Kommunikáció, Kopipészt, Könyv, Lakás, Melegség, Nyaralás, Panaszkönyv, Politika, Pszicho, Rádió, Súlyos, Szemműtét, Szomatik, Sztori, Számvetés, Tavasz, Ünnep, Vallás, Vendéglátás, Vers, Világ+ember, Virtuál, ZeneTerápiás olvasókönyv
Pszichológiai témájú irásaim gyűjteménye

Sorskönyv nélkül
Pszichológiai blogom

Sématerápia
Általam szerkesztett oldal


2015-ben megjelent könyvem:

Birtalan Balázs: Felmászok a létra, Napkút Kiadó, 2015.

Felmászok a létra
(versek)


2009-ben megjelent könyvem:

Birtalan Balázs: Művirágok a szimbolizmus oltárára, Katalizátor Kiadó, 2009.

Művirágok a szimbolizmus oltárára
(versek)


2008-ban megjelent könyvem:

Birtalan Balázs: Aszalt szilva naplementekor (mémtörténetek), Katalizátor Kiadó, 2008.

Aszalt szilva naplementekor
(mémtörténetek)


Korábbi hónapok:

január 2005 | február 2005 | március 2005 | április 2005 | május 2005 | június 2005 | július 2005 | augusztus 2005 | szeptember 2005 | október 2005 | november 2005 | december 2005 | január 2006 | február 2006 | március 2006 | április 2006 | május 2006 | június 2006 | július 2006 | augusztus 2006 | szeptember 2006 | október 2006 | november 2006 | december 2006 | január 2007 | február 2007 | március 2007 | április 2007 | május 2007 | június 2007 | július 2007 | augusztus 2007 | szeptember 2007 | október 2007 | november 2007 | december 2007 | január 2008 | február 2008 | március 2008 | április 2008 | május 2008 | június 2008 | július 2008 | augusztus 2008 | szeptember 2008 | október 2008 | november 2008 | december 2008 | január 2009 | február 2009 | március 2009 | április 2009 | május 2009 | június 2009 | július 2009 | augusztus 2009 | szeptember 2009 | október 2009 | november 2009 | december 2009 | január 2010 | február 2010 | március 2010 | április 2010 | május 2010 | június 2010 | július 2010 | augusztus 2010 | szeptember 2010 | október 2010 | november 2010 | december 2010 | január 2011 | február 2011 | március 2011 | április 2011 | május 2011 | június 2011 | július 2011 | augusztus 2011 | szeptember 2011 | október 2011 | november 2011 | december 2011 | január 2012 | február 2012 | március 2012 | április 2012 | május 2012 | június 2012 | július 2012 | augusztus 2012 | szeptember 2012 | október 2012 | november 2012 | december 2012 | január 2013 | április 2013 | május 2013 | június 2013 | augusztus 2013 | szeptember 2013 | október 2013 | november 2013 | december 2013 | március 2014 | április 2014 | május 2014 | június 2014 | október 2014 | december 2014 | január 2015 | február 2015 | március 2015 | április 2015 | május 2015 | július 2015 | augusztus 2015 | szeptember 2015 | november 2015 | december 2015 | február 2016 | március 2016 |


Így írok én – A jelen blog paródiája (by Jgy)
Így írok én 2. – Ua. (by Ua.)


>>> LEVÉL <<<látogató 2005. január 10-e óta